Skip to content

104fm.gr

 
Διαφήμιση
 
Είστε εδώ: Home Ειδήσεις ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος Νομαρχία Λασιθίου, ημέρα της γυναίκας
Νομαρχία Λασιθίου, ημέρα της γυναίκας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2010 23:24
γυναίκες στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΛασιθίουΤην ημέρα της γυναίκας τίμησε τη Δευτέρα (8/3) η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου παρουσία του Νομάρχη κ. Σήφη Αναστασάκη, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκου Πάγκαλου και των Αντινομάρχων κ. Θεόδωρου Πατεράκη και κας Μαρίας Πρατσίνη που είχε και την οργανωτική ευθύνη.
«Εγώ θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου σε όλες σας και θέλω να πω ότι ανταποκρίνεστε με επάρκεια στα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί», τόνισε απευθυνόμενος προς τις γυναίκες υπαλλήλους της Νομαρχίας. Προσωπικά έχω αποδείξει ότι πιστεύω στις ικανότητες των γυναικών, διότι οι περισσότεροι από τους στενούς μου συνεργάτες είναι γυναίκες. Εξάλλου και οι περισσότερες θέσεις ευθύνης στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου έχουν ανατεθεί σε γυναίκες, πολλές από τις οποίες παραβρίσκονται εδώ σήμερα», είπε.
Στη συνέχεια ο νομάρχης πρόσφερε σε κάθε εργαζόμενη γυναίκα από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση.
Να σημειωθεί τέλος, ότι στο πλαίσιο της τιμητικής αναφοράς στην ημέρα της γυναίκας, έχει τοποθετηθεί στην είσοδο της Νομαρχίας προθήκη με φωτογραφικό υλικό και σχόλια από την ανάδειξη γυναικών της Αφρικής που γίνεται μέσα από το πρόγραμμα Action Aid.
Από τη Νομαρχία Λασιθίου


Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
 
[+]
narrow screen wide screen Increase font size Decrease font size Default font size fresh color hot color natural color dark color