Skip to content

104fm.gr

 
Διαφήμιση
 
Είστε εδώ: Home Ειδήσεις επιχειρήσεις MINOAN LINES …ταξιδεύει την Ελλάδα στην Ευρώπη !
MINOAN LINES …ταξιδεύει την Ελλάδα στην Ευρώπη ! PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 12:16

DIO_1244LowΤα μεγάλα, λειτουργικά και άρτια αισθητικά περίπτερα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού επέλεξε για μια ακόμη φορά η Minoan Lines για να παρουσιάσει τα νεότευκτα πλοία και τη νέα εμπορική της πολιτική στους χιλιάδες επισκέπτες των σπουδαιότερων τουριστικών εκθέσεων της Ευρώπης.

Στις αγορές – στόχους και τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο του 2011, στην Ολλανδία (Ουτρέχτη), την ΑΥΣΤΡΙΑ (Βιέννη), την ΕΛΒΕΤΙΑ (Βέρνη και Ζυρίχη), τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Στουτγάρδη) και το ΒΕΛΓΙΟ (Αμβέρσα), η δυναμική παρουσία της Minoan Lines συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά την προτίμησή τους στα πλοία και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Οι επισκέπτες των σπουδαίων αυτών εκθέσεων είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν τους επόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς τους στην Ελλάδα, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε χώρας, πολύγλωσσα έντυπα της Minoan Lines και να ονειρευτούν το πολυτελές, άνετο και ασφαλές ταξίδι τους με τα σύγχρονα Cruise Ferries της εταιρείας.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων αυτών και σε επαφές που είχαν με τους υπεύθυνους των τουριστικών οργανισμών, των κεντρικών πρακτόρων της Minoan Lines, των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και των επισκεπτών των εκθέσεων, τα έμπειρα στελέχη της Minoan Lines είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμα δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού, τις εν πλω υπηρεσίες αλλά και τη νέα εμπορική πολιτική της Minoan Lines για το 2011.

Στόχος της Minoan Lines για το 2011 είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ υπερπολυτελή, άνετα, νεότευκτα πλοία και υπηρεσίες σε συνδυασμό με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Έτσι, μεταξύ των πολλών προσφορών της Minoan Lines ο επιβάτης που έχει προορισμό την Ελλάδα ή την Ευρώπη, έχει τη δυνατότητα :

  • να εξασφαλίσει εκπτώσεις έως 50% μέσα από τα πολλά ανά κατηγορία πακέτα προσφορών.

Επόμενος σταθμός για την παρουσία της Minoan Lines στην Ευρώπη είναι οι διεθνείς εκθέσεις τουρισμού το Φεβρουάριο του 2011 στο ΒΕΛΓΙΟ (Βρυξέλλες), την ΙΤΑΛΙΑ (Μιλάνο), τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μόναχο) και το Μάρτιο του 2011 στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Βερολίνο).



Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
 

Αναζήτηση

Login



Ο καιρός στη Κρήτη

CreteMap

 

Διαφήμιση
[+]
narrow screen wide screen Increase font size Decrease font size Default font size fresh color hot color natural color dark color